BONNAVITA 2012 S.L. és una empresa d’àmbit català, especialitzada en la distribució de productes per al benestar a la llar. Amb seu a Barcelona, es funda l’any 2012 amb la intenció de millorar la salut de les persones i fer la seva vida més còmode i agradable. Per aconseguir els nostres objectius, contem amb una àmplia varietat de productes, tots ells enfocats a millorar la qualitat de vida de les persones. 

Què ens diferencia?

Estem sensibilitzats amb el respecte i la cura del nostre planeta, per això som perseverants alhora d’aportar el nostre gra de sorra per a la millora del medi ambient, oferint un gran ventall  d’articles per a que el nostre món sigui cada cop més sostenible i que les generacions futures el puguin gaudir, igual que nosaltres hem pogut fer-ho. Tots els nostres productes disposen de l’última tecnología del mercat. A Bonnavita disposem d’un gran grup humà, format per un ampli equip tècnic multidisciplinari, amb altes dosis de creativitat, il·lusió i esforç. La seva finalitat, fer-los la vida més fàcil.

El nostre futur com empresa

El propòsit de Bonnavita es seguir creixent, per a poder donar servei cada dia a més persones. Volem ser la empresa referent del sector del benestar a Espanya.